Tegelzetter Friesland

Tegelzetter Van der Meer Tegelwerken (tegelzetter Friesland) uit Oudehorne, nabij Heerenveen Friesland, is gespecialiseerd in wand- en vloertegels. 

Of het nu gaat om groot formaat tegels, of moderne hexacon tegels, Van der Meer Tegelwerken maakt met vakmanschap en aandacht wat moois van uw wand of vloer! In al onze noordelijke bescheidenheid: wij zijn goede tegelzetters! Dit is ook het enige wat wij doen. Geen loodgieters werk of timmerwerk, puur tegelwerk in een badkamer of toilet! 

Alle soorten tegelwerk renoveren uw badkamer volledig voor u. Of dit nu wandtegels zijn in uw badkamer of toilet, of uw woonkamervloer.

Als tegelzetter werken wij voor zowel bedrijven als particulieren. Voor grotere opdrachten werken we samen met betrouwbare en voor goede partners, met wie een goed eindresultaat is gewaarborgd. Wat u krijgt is een prachtige badkamer toilet of douche.

Bent u op zoek naar een no nonsens tegelzetbedrijf en tevens vakman, die met veel ervaring en aandacht uw vloer of wand omtovert, kom dan naar tegelzetter Van der Meer Tegelwerken. Uiteraard komen we ook graag even bij u langs naar uw badkamer of andere ruimte. Uw tegelzetter Friesland dichtbij Heerenveen. 

Waarom naar Van der Meer Tegelwerken als u een tegelzetter friesland zoekt?

Bent u op zoek naar een tegelzetbedrijf voor uw vloer of wand in bijvoorbeeld uw badkamer die u wilt betegelen? Bij Van der Meer Tegelwerken worden al meer dan 30 jaar de mooiste vloeren en wanden met vakmanschap betegeld.

U krijgt bij deze tegelzetter in Friesland in de buurt van Heerenveen dus te maken met veel kennis en ervaring op het gebied van tegelzetten. Een echte vakman dus. Doordat wij veel ervaring hebben, klein en groot, weten wij hoe we de wat ingewikkelder tegelzet opdrachten moeten uitvoeren en schrikken we niet als zich onverhoopt moeilijkheden voordoen tijdens een klus. Als vakman zitten we al lang in het vak en beschikken dus over veel goede nieuwe ideeën en ook nog kennis van de nieuwste trends. Deze kennis delen we graag met u.!

Offerte voor uw tegelklus

Als Friese onderneming hebben wij eerlijkheid hoog in het vaandel. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Daar kunt u op rekenen. We betegelen uw ruimte goed en in overleg!

Geen ingewikkelde offertes of papieren rompslomp bij Van der Meer Tegelwerken. Wij luisteren naar uw verhaal en u kunt uw wensen aangeven. Daarna komen met een passend voorstel waarbij we goed letten op onze prijs-kwaliteit verhouding. 

Uiteraard ontvangt u eerst vrijblijvend een offerte na het eerste contact via onze website of telefoon, zodat u weet met welke kosten u rekening moet houden bij het plaatsen van de tegels.

Nieuw: Foto en filmimpressie

Wilt u een voorbeeld zien van onze werkzaamheden? Dat kan! We hebben zowel foto’s als filmpjes online gezet. Zo krijgt u een beeld van de kwaliteit van het eindresultaat, maar ook van onze werkwijze. Hierin ziet u vloeren en wanden in een badkamer of toilet die wij in de jaren hebben betegeld en krijgt u een indruk van de kwaliteit die Tegelzetter Friesland van der Meer levert in uw badkamer of toilet.

Samenwerking met bouwbedrijven

Soms zijn ruimtes als de badkamer, keuken en toilet niet opgenomen in de werkzaamehden. Als tegelzetter in Friesland hebben ook ruime ervaring met de beste bouwbedrijven die bijvoorbeeld de badkamer, keuken of het toilet  eerst technisch in orde brengen voordat de tegels worden geplaatst in uw badkamer, keuken of toilet. Door een strakke planning werken we naadloos samen met de bouwbedrijven zodat u na de oplevering van de ruimte de tegels snel geïnstalleerd hebt. Wij hebben uitstekende connecties met de beste tegelleveranciers met kwaliteit voor probleemloze levering van bijvoorbeeld natuursteen.